'T FRIETMANNEKE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Frietmanneke. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 14:03 Super frietjes en een vriendelijke bezorger
30 nov 2022 om 19:38 Het eten is altijd lekker en warm. Komen altijd op tijd. Vioral de halve kip is heerlijk. Echt een aanrader
25 nov 2022 om 9:04 Eten was prima, maar bezorging duurde veel te lang.
20 nov 2022 om 20:47 Ik bestel al heel lang bij het Frietmanneke. De kwaliteit was en is altijd TOP! De bezorging duurt meestal wat langer. Ik woon dan ook wel wat verder weg. Ondanks dat, zal ik altijd bij het Frietmanneke blijven bestellen
15 nov 2022 om 21:52 We kregen eerst de verkeerde bestelling. Na bellen kregen we dan de juiste bestelling die bijna koud was. Ik had schnitzel met champignonsaus, maar geen champignon te vinden in de saus. Dit was de 1e keer dat we hier bestelden en ook de laatste.
15 nov 2022 om 19:54 Bezorger keurig op tijd!! Eten was goed. Had 25 eenpersoons porties besteld kreeg 4 grote zakken. Forceps niet volgens bestelling. En dat kreeg de bezorger te horen, beetje vervelend voor hem. Maar cliënten hebben erg genoten van het eten!
13 nov 2022 om 20:55 Bestelling werd een uur te laat bezorgd patat was erg taai en de rest zo goed als koud
10 nov 2022 om 20:21 het was de eerste keer maar het was heerlijk
8 nov 2022 om 0:09 Bezorg tent na 1 uur gebelt kwam die er over een paar minuten aan toen was die er na een half uur eten was niet warm en bezorgen een groot drama Mvg Willem Sam Bal bij
28 okt 2022 om 19:56 Eten was heerlijk. Goed warm. keurig op tijd. Erg veel friet. Bananen milkshake mierzoet. Verder prima!
28 okt 2022 om 13:07 goed geregeld, prima service, klasse
27 okt 2022 om 21:22 zelden tot nooit zo iets slechts mee gemaakt